De appartementen

De accommodatie van Mieke’s Boesj bestaat uit twee appartementen en een gemeenschappelijke lounge. Beide appartementen zijn comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien, zoals goede tweepersoons bedden, een gezellige zitgelegenheid en eigen douche en toilet.

Lounge

Op de begane grond vind je de gemeenschappelijke lounge, waar ’s morgens een Limburgs verwenontbijt klaar staat met verse broodjes, sapjes, koffie en thee, een eitje en alles wat er verder bij hoort. In deze huiskamer is het mogelijk om zelf koffie en thee te zetten of de lunch klaar te maken. Een keukenblok met koffie-apparaat, waterkoker, kookplaat, combi-magnetron, koelkast en verdere benodigdheden zijn voor de gasten ter beschikking.

Appartement 1 – Linde

Dit appartement bevindt zich op de begane grond, met een eigen ingang en openslaande deuren naar de tuin. In deze ruime familiekamer is naast een heerlijk tweepersoons bed ook een eigen zitgelegenheid te vinden. Verder maken de gasten gebruik van een eigen douchegelegenheid en toilet.

Op dit moment wordt deze ruimte opnieuw ingericht. Foto’s komen zo snel mogelijk ter beschikking.

Appartement 2 – Eik

Dit appartement is gelegen op de etage, boven de gemeenschappelijke lounge. Er is een ruime slaapkamer met dubbele douche, wastafel en toilet.  Op de slaapkamer kunnen ook twee kinderen slapen in bedden die worden bijgeplaatst. 

De prijs per nacht (vanaf € 90 inclusief ontbijt) kan variëren, afhankelijk van het seizoen en het aantal nachten dat wordt geboekt.

Kijk voor de precieze prijzen op de website van Booking.com. Daar kunt u ook reserveren.